DonVitoCarleone Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 227 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #11 Maximilian dedi: Bir defasında R5 3600 işlemci 24 GB RAM GTX 1070 ekran kartıyla denemiştim GTA San Andreas bile stabil çalışmıyordu. Çok sorun yaşamıştım ve sonrada kaldırmıştım emülatörü. Bu makaleyi okuyup belki bir daha değerlendirebilirim. Elinize sağlık. Genişletmek için tıkla... Ben şu an God of War 3'ü 50 FPS ile oynuyorum sistemim sizinkinin 1 tık altı.
Maximilian dedi: Bir defasında R5 3600 işlemci 24 GB RAM GTX 1070 ekran kartıyla denemiştim GTA San Andreas bile stabil çalışmıyordu. Çok sorun yaşamıştım ve sonrada kaldırmıştım emülatörü. Bu makaleyi okuyup belki bir daha değerlendirebilirim. Elinize sağlık. Genişletmek için tıkla... Ben şu an God of War 3'ü 50 FPS ile oynuyorum sistemim sizinkinin 1 tık altı.
Cre4TiveTR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Ekim 2014 Mesajlar 2.335 Makaleler 4 Çözümler 10 12 Ekim 2021 #12 DonVitoCarleone dedi: Ben şu an God of War 3'ü 50 FPS ile oynuyorum sistemim sizinkinin 1 tık altı. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi siteden indirdiniz oyunu? PSNDL sitesinden indirdiğim god of war çalışmıyor bende.
DonVitoCarleone dedi: Ben şu an God of War 3'ü 50 FPS ile oynuyorum sistemim sizinkinin 1 tık altı. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi siteden indirdiniz oyunu? PSNDL sitesinden indirdiğim god of war çalışmıyor bende.