L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 6 Mart 2024 #11 gemiciadam dedi: Hocam inanın bende pek bilmiyorum, kafama göre bakarım herhalde hangi oyunlar çalışıyor diye vs öyle düşündüm. Genişletmek için tıkla... Oyuna göre farklı performans veriyor.
gemiciadam dedi: Hocam inanın bende pek bilmiyorum, kafama göre bakarım herhalde hangi oyunlar çalışıyor diye vs öyle düşündüm. Genişletmek için tıkla... Oyuna göre farklı performans veriyor.
gemiciadam Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Haziran 2014 Mesajlar 2.332 Çözümler 1 Yer İzmir - KARŞIYAKA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği 6 Mart 2024 #12 Alfred Lafonde dedi: Oyuna göre farklı performans veriyor. Genişletmek için tıkla... F310 kullanabiliyorsam emülatörüde bir deneyeyim hocam beğenmezsem silerim olmadı.
Alfred Lafonde dedi: Oyuna göre farklı performans veriyor. Genişletmek için tıkla... F310 kullanabiliyorsam emülatörüde bir deneyeyim hocam beğenmezsem silerim olmadı.
E eqeerogluu Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 310 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2024 #13 Hocam bütçen ne kadar? Uzundur kullanmadığım ps4 var konunu görünce aklıma geldi.