VolantMito Hectopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 2.297 Makaleler 1 Çözümler 14 4 Ekim 2023 #1 samedededede dedi: PS3 emülatörü için oyun yükleyebileceğim sitelerden araştırırken bu site ile karşılaştım. Güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Güvenilir gibi duruyor hocam. Bir diğer sorum size PS3 emulator arıyorum da siz nereden buldunuz sorun olmazsa? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ekim 2023
samedededede dedi: PS3 emülatörü için oyun yükleyebileceğim sitelerden araştırırken bu site ile karşılaştım. Güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Güvenilir gibi duruyor hocam. Bir diğer sorum size PS3 emulator arıyorum da siz nereden buldunuz sorun olmazsa?
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #2 VolantMito dedi: Güvenilir gibi duruyor hocam. Bir diğer sorum size PS3 emulator arıyorumda siz nereden buldunuz sorun olmazsa? Genişletmek için tıkla... RPCS3 şu anlık en iyi PS3 emülatörü. RPCS3 - Download RPCS3 is under steady development and the binaries we produce are highly experimental. Your system requirements may vary depending on your hardware configuration. rpcs3.net
VolantMito dedi: Güvenilir gibi duruyor hocam. Bir diğer sorum size PS3 emulator arıyorumda siz nereden buldunuz sorun olmazsa? Genişletmek için tıkla... RPCS3 şu anlık en iyi PS3 emülatörü. RPCS3 - Download RPCS3 is under steady development and the binaries we produce are highly experimental. Your system requirements may vary depending on your hardware configuration. rpcs3.net
Geralt28 Decapat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #3 Ben 1650 laptopuma kurmuştum ama şimdi 4050 laptop aldım. Emulator ve oyunların olduğu dosyayı olduğu gibi yeni laptopa atsam çalışır mı?
Ben 1650 laptopuma kurmuştum ama şimdi 4050 laptop aldım. Emulator ve oyunların olduğu dosyayı olduğu gibi yeni laptopa atsam çalışır mı?