PS3 emulator Last of Us açılmıyor

Garibanın yüzü gülmez zaten teşekkür ederim cevabınız için.
Aslında denemelisiniz.
İşlemciniz minimum gereksinimleri karşılıyor.

Önerilen işlemci desteğindeyse
64 bit ve 4 çekirdekli kısmı destekliyor.
Eksiği "Intel® Hyper-Threading Teknolojisi"
Ekran kartınız güçlüyse açığı bir nebze kapatabilir.

Bahsettiğiniz şey "Playable" oyunlar için geçerli hocam.

@WildHuntt
Hocam, @Lafonde'ın dediği gibi 3470 ile oynamanız oldukça zor. Oyunun açılmama nedenlerinden biri sisteminiz diye düşünüyorum. Başka bir ihtimal ise indirdiğiniz ROM'un bozuk olması. 3600 ve 10400F altı işlemcilerle oynanmasını önermiyorum zaten. Beraber uğraşıp açsak bile, zevk alamayacaksınız. Siz "Ben yine de açmak, bakmak istiyorum." derseniz yardım ederim yine de.

Bu arada, dün bi' arkadaş ısrarla oyunun açılmadığını vurgulamıştı. Size açıldığını kanıtlamak için YouTube'a bir video yükledim. Buyrun:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gerçi muhtemelen yaşça küçük birini muhatap alıyorum ama neyse. Şimdi önce oyunun çalıştığını kanıtlamak istiyorsan; oyunu aç ve oynanabilir olduğu ispatla. Öyle ana menüye girdim, %100 save'yi gösterdim iş bitti değil. Madem kanıtlama peşindesin...
Ayrıca küfür etmemi gerektirecek bir durum yok. Burda sanal ortamda tartışıyoruz. Zaten yazsam bile yetkili tarafından silinecek. Bence bu kadar çirkinleşmeye gerek yok. Birde uğraşıp utanmayıp video atmışsınız. Yazık size.

Ilk olarak isin yas ile ilgisi ne? Bilmediginiz konu hakkinda konustunuz, bu kadar. Yasim da 15, size gore kucuk olabilir. Onemi yok, yeterince olgunum.

Oyunun calistigini kanitlamaya calismadim. Oyunu bitirdigimi soyledim. Siz de bana "Sallama." dediniz. Ben de oyunu bitirdigimi kanitladim. Onun da kaydini alirim, merak etmeyin.

Kufur etmenizi gerektirecek bir durum zaten yok. Bunu bilmenize (?) ragmen birkac gun once komik bir sekilde "patates" dediniz. Patates nedir yahu?

Isi cirkinlestiren ben degilim. Bilmiyorsunuz, konusuyorsunuz, "sallama" diyorsunuz, sonra da "patates" diyorsunuz. Isi ben cirkinlestirmis olmuyorum. Kendimi savunuyorum.

Videoya almamda utanacak bir sebep goremiyorum. Tum foruma rezil oldugunuz icin belki siz utanirsiniz.

Hala gelip burda "yazik size" diyorsunuz. Ne hikmetse isi cirkinlestiren benim ama.

@viperx
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…