xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 3 Mayıs 2019 #1 Merhaba, elimde PS3 Slim var ve Webman yüklü. Araştırmama göre Webman'da fan ayarları vb. oluyor. Bu ayarları ne yapmayalım sizce? Yoksa Webman'ın otomatik oluşturduğu ayarda mı kalsın? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mayıs 2019
Merhaba, elimde PS3 Slim var ve Webman yüklü. Araştırmama göre Webman'da fan ayarları vb. oluyor. Bu ayarları ne yapmayalım sizce? Yoksa Webman'ın otomatik oluşturduğu ayarda mı kalsın?
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 5 Mayıs 2019 #2 Ben Fan ayarı için TempMON kullanıyorum. Daha basit. Kullanıcı dostu arayüzü var. Kullanımı ise çok basit. Onu tavsiye ederim
Ben Fan ayarı için TempMON kullanıyorum. Daha basit. Kullanıcı dostu arayüzü var. Kullanımı ise çok basit. Onu tavsiye ederim
xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 6 Mayıs 2019 #3 Furkan17TR dedi: Ben Fan ayarı için TempMON kullanıyorum. Daha basit. Kullanıcı dostu arayüzü var. Kullanımı ise çok basit. Onu tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... teşekkürler deniyceğim
Furkan17TR dedi: Ben Fan ayarı için TempMON kullanıyorum. Daha basit. Kullanıcı dostu arayüzü var. Kullanımı ise çok basit. Onu tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... teşekkürler deniyceğim