yiyitc5 Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 547 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri gtx 980 ekran kartı asus rog strix b550f gaming ryzen 5 3600 32gb ram Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #1 PS3 fat kasa aldım. Az önce elimdeki 3 farklı oyunu da taktım. Cihaz oyunları içine alırken tak tak tak diye çok fazla bir ses çıkarıyor ve oyunları görmüyor. Aldığım kişi HEN ile alakalı dedi, ne yapayım? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Şubat 2025
PS3 fat kasa aldım. Az önce elimdeki 3 farklı oyunu da taktım. Cihaz oyunları içine alırken tak tak tak diye çok fazla bir ses çıkarıyor ve oyunları görmüyor. Aldığım kişi HEN ile alakalı dedi, ne yapayım?
Silverhandim Picopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 648 Çözümler 3 8 Şubat 2025 #2 Cihazda da sıkıntı olabilir. normalde kırık ps3 te cd ile kullanılabilir.
yiyitc5 Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 547 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri gtx 980 ekran kartı asus rog strix b550f gaming ryzen 5 3600 32gb ram Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #3 Silverhandim dedi: Cihazda da sıkıntı olabilir. Normalde kırık PS3'te CD ile kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... CD kısmını temizlemenin yöntemi var mıdır rehber bir video falan? Bir de temizleyip deneyeyim olmazsa iade sağlarım.
Silverhandim dedi: Cihazda da sıkıntı olabilir. Normalde kırık PS3'te CD ile kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... CD kısmını temizlemenin yöntemi var mıdır rehber bir video falan? Bir de temizleyip deneyeyim olmazsa iade sağlarım.
Silverhandim Picopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 648 Çözümler 3 8 Şubat 2025 #4 yiyitc5 dedi: CD kısmını temizlemenin yöntemi var mıdır rehber bir video falan? Bir de temizleyip deneyeyim olmazsa iade sağlarım. Genişletmek için tıkla... Hiç uğraşma bence, iade şansın varsa direkt ver gitsin.Fat yerine Slim tavsiye ederim.
yiyitc5 dedi: CD kısmını temizlemenin yöntemi var mıdır rehber bir video falan? Bir de temizleyip deneyeyim olmazsa iade sağlarım. Genişletmek için tıkla... Hiç uğraşma bence, iade şansın varsa direkt ver gitsin.Fat yerine Slim tavsiye ederim.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.272 Makaleler 4 Çözümler 74 Yer Rusya 8 Şubat 2025 #5 Almadan önce CD okuyor mu diye sordun mu?
yiyitc5 Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 547 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri gtx 980 ekran kartı asus rog strix b550f gaming ryzen 5 3600 32gb ram Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #6 The Fallen Angel dedi: Almadan önce CD okuyor mu diye sordun mu? Genişletmek için tıkla... İlan piyasadan fazlasıyla ucuzdu açıklamada hatası yazmıyordu ama sorunsuzdur diye düşünerek aldım.
The Fallen Angel dedi: Almadan önce CD okuyor mu diye sordun mu? Genişletmek için tıkla... İlan piyasadan fazlasıyla ucuzdu açıklamada hatası yazmıyordu ama sorunsuzdur diye düşünerek aldım.