Bende arada açıp RDR, Sniper Elite, Gran Turismo 6 falan oynayıp kapıyorum. Yoksa zaten bilgisayar var, böyle cayır cayır çalışmaya devam edecekse yaz geçene kadar hiç açmam yeterki bozulmasın, gelmiş bugüne kadar
Aleti açtım, direk İrisman'e girdim. CPU/RSX 40 derece ile başladı, RSX maksimum 56 derece gördü. CPU 10-15 saniyede 1 derece artarak ilerledi. 80'e gelince zaten fanlar bir devir yükseltti, 82-83 gördü mü de ekrana uyarı geliyor, CPU/RSX çok sıcak, kapatılacak diye. Maksimum 5dk çalıştı alet. Anlamıyorum yani bana normal gelmiyor. İrisman mi bu kadar işlemciyi yoruyor, HEN'de mi bir şey var? Mx4 sürmeden önceki Wipaste macunla 1 haftadır günde 1.5 saat falan RDR oynadım, sıcakları gözlemlemedim ama herhangi bir uyarı almadan normal kapattım. Mx4'ü 2 kere sürdüm, CPU'ya da RSX'e de eşit miktarda sürdüm, İlk sürüşümde kendim yaydım, ikinci sürüşümde yaymadan X şeklinde sıkıp kapattım direk, ikisinde de sonuç aynı, RSX buz gibi, CPU yanıyor. En sonunda delirtip delid yaptırtacak bana
.