Wanderer_Poyo Kilopat Katılım 19 Ocak 2017 Mesajlar 53 17 Nisan 2020 #1 Konsolu açtığım zaman kulak çınlatan bir ses çıkarıyor ve susmuyor da. İnternette araştırdığımda bir şey de bulamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Konsolu açtığım zaman kulak çınlatan bir ses çıkarıyor ve susmuyor da. İnternette araştırdığımda bir şey de bulamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
M.CLK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2019 Mesajlar 1.212 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Hayaller dünyasında. 17 Nisan 2020 #2 Büyük ihtimal besleme katından geliyor o ses.
M.CLK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2019 Mesajlar 1.212 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Hayaller dünyasında. 18 Nisan 2020 #4 Wanderer_Poyo dedi: O nedir? çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Besleme katı şehir voltajını cihazın çalışacağı elektriğe çeviren parçalarının olduğu devredir. Götürseniz elbette tamiri mümkün.
Wanderer_Poyo dedi: O nedir? çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Besleme katı şehir voltajını cihazın çalışacağı elektriğe çeviren parçalarının olduğu devredir. Götürseniz elbette tamiri mümkün.