B Bilgehan23 Hectopat Katılım 3 Aralık 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2016 #1 Arkadaşlar PS3 hakkinda hiç bilgim yok sorum saçma komiktir belki fat eski kasa ya Slim'e çıkan yeni oyunlar Fat için de çıkıyor değil mi ? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2016
Arkadaşlar PS3 hakkinda hiç bilgim yok sorum saçma komiktir belki fat eski kasa ya Slim'e çıkan yeni oyunlar Fat için de çıkıyor değil mi ?
win987 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.440 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Dünya/ Dünya 3 Aralık 2016 #2 Oyun farkları yok. Slim öneririm.
O Ostp Hectopat Katılım 7 Ağustos 2016 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2016 #3 Oyunda fark olmaz. Ben ikisi arasında görünüş açısından fat, enerji tarafından slimi tercih ederdim. Süper slimlere bakabilirsin..
Oyunda fark olmaz. Ben ikisi arasında görünüş açısından fat, enerji tarafından slimi tercih ederdim. Süper slimlere bakabilirsin..
BlueMan23 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2016 Mesajlar 1.003 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2016 #4 Hayır kasa dışında hiçbir farkları yoktur yukarıda arkadaşın yazdığı gibi slim Kasalar daha az enerji tüketiyor. Sormak istediğin,soruları bana sorabilirsin.
Hayır kasa dışında hiçbir farkları yoktur yukarıda arkadaşın yazdığı gibi slim Kasalar daha az enerji tüketiyor. Sormak istediğin,soruları bana sorabilirsin.