Efesk90 Femtopat Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bağımsız Oyun Geliştiricisi Dün 00:18 #1 Kararsız kaldım PS3 Fat ve PS3 Slim arasında. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 00:27
yagz333 Centipat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 00:28 #2 Efesk90 dedi: Kararsız kaldım PS3 fat ve PS3 Slim arasında. Genişletmek için tıkla... Süper Slim al.
Efesk90 Femtopat Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bağımsız Oyun Geliştiricisi Dün 00:36 #3 yagz333 dedi: Süper Slim al. Genişletmek için tıkla... hocam super slimin malzeme kalitesi düşük diyorlar Bende zaten koleksiyon için alıcam bide infamous felan oynamak için
yagz333 dedi: Süper Slim al. Genişletmek için tıkla... hocam super slimin malzeme kalitesi düşük diyorlar Bende zaten koleksiyon için alıcam bide infamous felan oynamak için
yagz333 Centipat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 00:37 #4 Efesk90 dedi: Hocam super Slim'in malzeme kalitesi düşük diyorlar bende zaten koleksiyon için alacağım bir de infamous falan oynamak için. Genişletmek için tıkla... Diğerleri biraz daha geride süper olan daha sessiz daha az ısınıyor.
Efesk90 dedi: Hocam super Slim'in malzeme kalitesi düşük diyorlar bende zaten koleksiyon için alacağım bir de infamous falan oynamak için. Genişletmek için tıkla... Diğerleri biraz daha geride süper olan daha sessiz daha az ısınıyor.
Efesk90 Femtopat Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bağımsız Oyun Geliştiricisi Dün 00:42 #5 yagz333 dedi: Diğerleri biraz daha geride süper olan daha sessiz daha az ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Ps3 Fat bence aralarında en güzel duranı ama bazılarında sıkıntı oluyormuş
yagz333 dedi: Diğerleri biraz daha geride süper olan daha sessiz daha az ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Ps3 Fat bence aralarında en güzel duranı ama bazılarında sıkıntı oluyormuş
yagz333 Centipat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 00:45 #6 Efesk90 dedi: PS3 fat bence aralarında en güzel duranı ama bazılarında sıkıntı oluyormuş. Genişletmek için tıkla... Bende vardı kırmızı ışık yaktı aman dedim çöpe attım hiç uğraşmayın en azından Slim alın.
Efesk90 dedi: PS3 fat bence aralarında en güzel duranı ama bazılarında sıkıntı oluyormuş. Genişletmek için tıkla... Bende vardı kırmızı ışık yaktı aman dedim çöpe attım hiç uğraşmayın en azından Slim alın.
Efesk90 Femtopat Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bağımsız Oyun Geliştiricisi Dün 00:51 #7 yagz333 dedi: Bende vardı kırmızı ışık yaktı aman dedim çöpe attım hiç uğraşmayın en azından Slim alın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler heralde Slim alıcam hiç uğraşmak istemem arızlarla.
yagz333 dedi: Bende vardı kırmızı ışık yaktı aman dedim çöpe attım hiç uğraşmayın en azından Slim alın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler heralde Slim alıcam hiç uğraşmak istemem arızlarla.