PS3 FAT32 sorunu

ali545452

Hectopat
Benim bir kırık multimanlı bir PS3 üm var, Red Dead Redemption kurucaktım fakat oyun içinde 8 GB'lik dosya var ve FAT32'ye atılmıyor. PS3'te başka dosya sistemi görmüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Minitool Partition Programı ile belleğin dosya sistemini exFat yapmayı deneyin. PS3 exFat okuyor mu bilmiyorum ama ihtimal.

Minitool Partition Programı ile belleğin dosya sistemini exFat yapmayı deneyin. PS3 exFat okuyor mu bilmiyorum ama ihtimal.
Okumuyor.

Benim bir kırık multimanlı bir PS3 üm var, Red Dead Redemption kurucaktım fakat oyun içinde 8 GB'lik dosya var ve FAT32'ye atılmıyor. PS3'te başka dosya sistemi görmüyor.
PlayStation 3 sadece Fat32 destekliyor. MultiMan gibi Manager programlarından birini kullanıyorsan NTFS ayarı çekiliyor ama ben hiç denemedim. Ama denediğim şey; PS3'ü modeme kablolu/kablosuz şekilde bağlayarak tekrar Manager programını açıp, FTP üzerinden direkt cihazın kendi hafızasına aktarmak.

Ps3 Splitter adlı uygulamayla her boyuttan dosyayı parçalara ayırıp FAT32 formatlı belleğinize atabilirsiniz. Programı açıp dosya konumunu gösteriyorsunuz, ardından program bütün büyük boyutlu dosyalari bulup parçalara ayırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…