cucci Hectopat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #1 PS3'üme bir gamepad aldım fakat R1 tuşu R2, R2 tuşu ise R1 diye basıyor. Aynı şekilde L tuşu da aynı şekilde yani ters basıyor. Ben sandım gamepad bozuk. Bir tane daha yeni aldım fakat gene sorun aynı. Bunun çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2023
PS3'üme bir gamepad aldım fakat R1 tuşu R2, R2 tuşu ise R1 diye basıyor. Aynı şekilde L tuşu da aynı şekilde yani ters basıyor. Ben sandım gamepad bozuk. Bir tane daha yeni aldım fakat gene sorun aynı. Bunun çözümü nedir?
Captan_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.832 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #2 Gamepad hangi marka?
Arthur Morgan47 Centipat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 808 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #3 Belki oynadığın oyunda tuş kombinasyonunu değiştirmiş olabilirsin yada aldığın sitedeki tüm kollar öyle.
Belki oynadığın oyunda tuş kombinasyonunu değiştirmiş olabilirsin yada aldığın sitedeki tüm kollar öyle.
cucci Hectopat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #4 Captan_ dedi: Gamepad hangi marka? Genişletmek için tıkla... Biri jite öbürü kontorland Arthur Morgan47 dedi: Belki oynadığın oyunda tuş kombinasyonunu değiştirmiş olabilirsin yada aldığın sitedeki tüm kollar öyle. Genişletmek için tıkla... Hayır oyunlarda tuş kombinasyonu doğru kolu resetlesem düzelir mi?
Captan_ dedi: Gamepad hangi marka? Genişletmek için tıkla... Biri jite öbürü kontorland Arthur Morgan47 dedi: Belki oynadığın oyunda tuş kombinasyonunu değiştirmiş olabilirsin yada aldığın sitedeki tüm kollar öyle. Genişletmek için tıkla... Hayır oyunlarda tuş kombinasyonu doğru kolu resetlesem düzelir mi?