K kaaniw Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi elinde PS3 GTA 4 için yapılmış Türkçe yama dosyası olan ya da nereden indireceğimi bilen var mı?
Arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi elinde PS3 GTA 4 için yapılmış Türkçe yama dosyası olan ya da nereden indireceğimi bilen var mı?
Muxof0 Hectopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 174 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Aspire 5739G Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ocak 2024 #2 Evet hocam benim de ihtiyacım var bulamıyorum
Ahmsef Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 4.368 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #3 kaaniw dedi: Arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi elinde PS3 GTA 4 için yapılmış Türkçe yama dosyası olan ya da nereden indireceğimi bilen var mı? Genişletmek için tıkla... PS3'ten mi oynayacaksınız? O zaman goldhen gibi Jailbreak işlemleriyle yapabilirsiniz.
kaaniw dedi: Arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi elinde PS3 GTA 4 için yapılmış Türkçe yama dosyası olan ya da nereden indireceğimi bilen var mı? Genişletmek için tıkla... PS3'ten mi oynayacaksınız? O zaman goldhen gibi Jailbreak işlemleriyle yapabilirsiniz.
Muxof0 Hectopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 174 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Aspire 5739G Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ocak 2024 #4 Ahmsef dedi: PS3'ten mi oynayacaksınız? O zaman goldhen gibi Jailbreak işlemleriyle yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kırıp ps3 ama yama dosyasını bulamıyorum Ahmsef dedi: PS3'ten mi oynayacaksınız? O zaman goldhen gibi Jailbreak işlemleriyle yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... HEN le kırık makine
Ahmsef dedi: PS3'ten mi oynayacaksınız? O zaman goldhen gibi Jailbreak işlemleriyle yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kırıp ps3 ama yama dosyasını bulamıyorum Ahmsef dedi: PS3'ten mi oynayacaksınız? O zaman goldhen gibi Jailbreak işlemleriyle yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... HEN le kırık makine
RudeusG Decapat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 144 22 Ocak 2024 #5 kaaniw dedi: Arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi elinde PS3 GTA 4 için yapılmış Türkçe yama dosyası olan ya da nereden indireceğimi bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Bende direk dosyası var ama ben dosyayı atsamda Türkçe yama yapamıyorum
kaaniw dedi: Arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi elinde PS3 GTA 4 için yapılmış Türkçe yama dosyası olan ya da nereden indireceğimi bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Bende direk dosyası var ama ben dosyayı atsamda Türkçe yama yapamıyorum