Larc Hectopat Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2020 #1 Merhaba, benim bir PS3'üm var dışarı çıkıp (karantina) oyun alamadığımdan dolayı kendim kırıp kendim oyunlar yüklüyorum. Her yerde araştırdım ama GTA 5 mod menüsü nasıl indirilir kurulur anlamadım. Yardımcı olun lütfen.
Merhaba, benim bir PS3'üm var dışarı çıkıp (karantina) oyun alamadığımdan dolayı kendim kırıp kendim oyunlar yüklüyorum. Her yerde araştırdım ama GTA 5 mod menüsü nasıl indirilir kurulur anlamadım. Yardımcı olun lütfen.
Tseenka Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 2.349 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer C:\Config.Msi Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2020 #2 Korsana destek vermiyoruz.
Larc Hectopat Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2020 #3 Tseenka dedi: Korsana destek vermiyoruz. Genişletmek için tıkla... Kardeşim alabilsek alırız zaten.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Nisan 2020 #4 Larc dedi: Kardeşim alabilsek alırız zaten. Genişletmek için tıkla... Bu bir bahane değil. Hırsızlığın bahanesi olmaz. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2020
Larc dedi: Kardeşim alabilsek alırız zaten. Genişletmek için tıkla... Bu bir bahane değil. Hırsızlığın bahanesi olmaz.
Larc Hectopat Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2020 #5 Cruslan dedi: Bur bir bahane değil. Hırsızlığın bahanesi olmaz. Genişletmek için tıkla... Hırsız demeniz çok yanlış bir burada bir soru sordum.
Cruslan dedi: Bur bir bahane değil. Hırsızlığın bahanesi olmaz. Genişletmek için tıkla... Hırsız demeniz çok yanlış bir burada bir soru sordum.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.639 Makaleler 21 Çözümler 97 14 Nisan 2020 #6 Burada kimse korsana destek vermez verilmesi ceza sebebi olabilir o yüzden başka forumlarda ara sorununu. Birazdan kilit vurulur konuya.
Burada kimse korsana destek vermez verilmesi ceza sebebi olabilir o yüzden başka forumlarda ara sorununu. Birazdan kilit vurulur konuya.