Çözüldü PS3 GTA 5 Multiman'sız Türkçe yama nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

D4gh1n

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1650
16 GB ram
İ5 9300H
Merhaba. Ben PS3 oyuncusuyum ve PS3üme GTA 5 indirdim ama oyundan İngilizce olduğu için sıkılmıştım YouTube'dan baktığımda hep Multiman'ın içerisindeki GTA 5'i yamalıyorlar ama benimki ana menüde bu arada cihazım kırıktır.

Çözüm
Hocam MultiMAN ile GTA V'nin dosya konumuna git. MultiMAN'ın File Manager'ına yani Dosya Yöneticisine gir karşına aynı bir işletim sistemine benzeyen bir ekran gelecek oradan mmCM ve ya MultiMAN yazar ona tıkla yukarı işareti var önceki klasöre gitme tuşu yani ona bas orada GTA V'nin dosyalarını ara senin oyunun ana menüde olduğu için GAMES klasörüne olmuyor. Yamayı GTA V'nin klasörüne atıcaksın bitti.
Hocam MultiMAN ile GTA V'nin dosya konumuna git. MultiMAN'ın File Manager'ına yani Dosya Yöneticisine gir karşına aynı bir işletim sistemine benzeyen bir ekran gelecek oradan mmCM ve ya MultiMAN yazar ona tıkla yukarı işareti var önceki klasöre gitme tuşu yani ona bas orada GTA V'nin dosyalarını ara senin oyunun ana menüde olduğu için GAMES klasörüne olmuyor. Yamayı GTA V'nin klasörüne atıcaksın bitti.

Çözüm

Teşekkür ederim bir deneyeyim.

Multiman yükle sende.

Multiman var ama başkaların GTA 5 oyunu Multiman'da benimkisi PS3 oyunlar kısmında.

Çok ama çok teşekkür ederim Allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…