PS3 GTA 5'te kasar mı?

PS3 Super Slim'e bir SSD alıp GTA 5 için alabileceğiniz en yüksek verimi alabilirsiniz. Kasma donma illaki olacaktır ama yüklenme süresinde vesaire bayağa bir düşüş olacaktır.

Arkadaşlar pardon başlığı yanlış yazmışım, ben GTA 5 oynayacağımdan değil alacağım PS 3 başka hangi oyunlar oynayarak sağlıklı olduğuna bakmak.

Uzunca bir süre ps3'te gta 5 oynamış olmasam da GTA 5 online sunucuları kapanana kadar hatrı sayılır kadar oynamış biri olarak şunu söyleyebilirim ki 60fps gibi gram kasma yok. Sadece mekana girme çıkma ve yüklenme ekranları biraz sürebiliyordu onun dışında hileciler müdahale etmediği sürece akıcı oynuyordum. Sonrasında satmak durumunda kaldım ps satıldı falan filan işte. Gta sunucuları kapanmadan önceki son girişimi hatırlıyorum çok iyidi.

Hocam GTA 5, ps 3 de online kaldırıldı maalesef, Offline da oynayabilirsiniz sadece. Bütçeyi attırıp 2. El temiz ps 4 almanızı öneririm.

Offline da Gta 5' i akıcı oynarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…