M MustafaK41 Decapat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 139 21 Aralık 2020 #1 Gençler bende henli bir PS3 var ve GTA 5'e mod menu yapmak istiyorum. Ama GTA 5'i PKJ ile indirdim nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2020
Gençler bende henli bir PS3 var ve GTA 5'e mod menu yapmak istiyorum. Ama GTA 5'i PKJ ile indirdim nasıl yapabilirim?
Lordvan0 Femtopat Katılım 8 Mart 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2024 #2 MustafaK41 dedi: Gençler bende henli bir PS3 var ve GTA 5'e mod menu yapmak istiyorum. Ama GTA 5'i pkj ile indirdim nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam 4 yıl geçmiş fakat internetten ISO olarak indirip MultiMAN'da PS3 dosyalarında PS3ISO isimli dosyanın içine atarak yapabilirsin.
MustafaK41 dedi: Gençler bende henli bir PS3 var ve GTA 5'e mod menu yapmak istiyorum. Ama GTA 5'i pkj ile indirdim nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam 4 yıl geçmiş fakat internetten ISO olarak indirip MultiMAN'da PS3 dosyalarında PS3ISO isimli dosyanın içine atarak yapabilirsin.
mehmetxs4 Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 443 Çözümler 2 Yer İstanbul 26 Nisan 2024 #3 Lordvan0 dedi: Hocam 4 yıl geçmiş fakat internetten ISO olarak indirip MultiMAN'da PS3 dosyalarında PS3ISO isimli dosyanın içine atarak yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Adam forumu bırakalı 1 yıl olmuş neden konuyu hortlatıyorsun?
Lordvan0 dedi: Hocam 4 yıl geçmiş fakat internetten ISO olarak indirip MultiMAN'da PS3 dosyalarında PS3ISO isimli dosyanın içine atarak yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Adam forumu bırakalı 1 yıl olmuş neden konuyu hortlatıyorsun?