O olmecax Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 19 19 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar 2 yıl önce PS3 GTA V aldım, şimdi de oyun PC'si toplattım. Şimdi o Rockstar hesabıyla PC'de GTA V'yi oynayabilir miyim?
Arkadaşlar 2 yıl önce PS3 GTA V aldım, şimdi de oyun PC'si toplattım. Şimdi o Rockstar hesabıyla PC'de GTA V'yi oynayabilir miyim?
SergioGnæbry Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 577 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Basketbolcu 19 Haziran 2020 #2 Social Club hesabınızla giriş yapıp oynayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Windows 7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 5.919 Makaleler 4 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletim Sistemi 19 Haziran 2020 #3 Online modda trilyonları olanlar PS 3'ten geliyor Artı 0 Eksi
KS KS O olmecax Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 19 19 Haziran 2020 #4 çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Windows 7 dedi: Online modda trilyonları olanlar PS 3'ten geliyor Genişletmek için tıkla... ps 3 te aylardır 20 milyon kazanabildim hiç tadı tuzu da yok online da bir halt yok Artı 0 Eksi
çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Windows 7 dedi: Online modda trilyonları olanlar PS 3'ten geliyor Genişletmek için tıkla... ps 3 te aylardır 20 milyon kazanabildim hiç tadı tuzu da yok online da bir halt yok
KONT.DRAKULA Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.329 Çözümler 3 Yer ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2020 #5 olmecax dedi: Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. PS 3'te aylardır 20 milyon kazanabildim hiç tadı tuzu da yok Online'da bir halt yok. Genişletmek için tıkla... Ben 1 haftada 1 milyon 2 ev 8 9 modifiyeli araba aldım siz bayağı zorlanmışsınız. Artı 0 Eksi
olmecax dedi: Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. PS 3'te aylardır 20 milyon kazanabildim hiç tadı tuzu da yok Online'da bir halt yok. Genişletmek için tıkla... Ben 1 haftada 1 milyon 2 ev 8 9 modifiyeli araba aldım siz bayağı zorlanmışsınız.
Mordeca Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 19 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #6 KONT.DRAKULA dedi: Ben 1 haftada 1 milyon 2 ev 8 9 modifiyeli araba aldım siz bayağı zorlanmışsınız. Genişletmek için tıkla... ben 1 günde 2 milyar dolar katladım (bi adam hileydi lobideki herkese para xp vs. dağıttı) Artı 0 Eksi
KONT.DRAKULA dedi: Ben 1 haftada 1 milyon 2 ev 8 9 modifiyeli araba aldım siz bayağı zorlanmışsınız. Genişletmek için tıkla... ben 1 günde 2 milyar dolar katladım (bi adam hileydi lobideki herkese para xp vs. dağıttı)
KONT.DRAKULA Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.329 Çözümler 3 Yer ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #7 Mordeca dedi: Ben 1 günde 2 milyar dolar katladım. (Bir adam hileydi lobideki herkese para XP vs. dağıttı) Genişletmek için tıkla... Biz alınterciyiz Artı 0 Eksi
Mordeca dedi: Ben 1 günde 2 milyar dolar katladım. (Bir adam hileydi lobideki herkese para XP vs. dağıttı) Genişletmek için tıkla... Biz alınterciyiz