M muratkalma Femtopat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2024 #1 PS3 USB üzerinden 4.91 yüklemek istiyorum ama sürekli şu hatayı (8002F2C5) aliyorum ya da veri bozuk hatası çözümü nedir acaba?
PS3 USB üzerinden 4.91 yüklemek istiyorum ama sürekli şu hatayı (8002F2C5) aliyorum ya da veri bozuk hatası çözümü nedir acaba?
mehmetxs4 Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 443 Çözümler 2 Yer İstanbul 14 Mayıs 2024 #2 muratkalma dedi: PS3 USB üzerinden 4.91 yüklemek istiyorum ama sürekli şu hatayı (8002F2C5) aliyorum ya da veri bozuk hatası çözümü nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Aynı hatayı maalesef bende alıyorum flash belleğinin formatı FAT32 mi yoksa senmi biçimlendirdin? Artı 0 Eksi
muratkalma dedi: PS3 USB üzerinden 4.91 yüklemek istiyorum ama sürekli şu hatayı (8002F2C5) aliyorum ya da veri bozuk hatası çözümü nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Aynı hatayı maalesef bende alıyorum flash belleğinin formatı FAT32 mi yoksa senmi biçimlendirdin?
KS KS M muratkalma Femtopat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2024 #3 mehmetxs4 dedi: Aynı hatayı maalesef bende alıyorum flash belleğinin formatı FAT32 mi yoksa senmi biçimlendirdin?ben biçimlendirdim telefon üzerinden. Genişletmek için tıkla... mehmetxs4 dedi: Aynı hatayı maalesef bende alıyorum flash belleğinin formatı FAT32 mi yoksa senmi biçimlendirdin? Genişletmek için tıkla... Ben biçimlendirdim telefon üzerinden. Artı 0 Eksi
mehmetxs4 dedi: Aynı hatayı maalesef bende alıyorum flash belleğinin formatı FAT32 mi yoksa senmi biçimlendirdin?ben biçimlendirdim telefon üzerinden. Genişletmek için tıkla... mehmetxs4 dedi: Aynı hatayı maalesef bende alıyorum flash belleğinin formatı FAT32 mi yoksa senmi biçimlendirdin? Genişletmek için tıkla... Ben biçimlendirdim telefon üzerinden.
mehmetxs4 Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 443 Çözümler 2 Yer İstanbul 14 Mayıs 2024 #4 muratkalma dedi: Ben biçimlendirdim telefon üzerinden. Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşınızda FAT32 destekleyen USB varsa onunla deneyin bende de biçimlendirmeme rağmen olmuyordu ama arkadaşımın USB'sinden halletmiştim. Artı 0 Eksi
muratkalma dedi: Ben biçimlendirdim telefon üzerinden. Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşınızda FAT32 destekleyen USB varsa onunla deneyin bende de biçimlendirmeme rağmen olmuyordu ama arkadaşımın USB'sinden halletmiştim.