Ps3 hafıza arttırma

advısory

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, Sony Ps3 ün 12 gb ve en düşük hafızaya sahip olan modellerinin hafızası 2,5 lik hdd ile arttırılabiliyormuş galiba, bu doğrumudur ?
Arttırılıyorsa bu hdd ye oyun vs. cihaz kırdırılmadan atılırsa cihaz bu oyunları oynatırmı ?
Cihazın 12 gb lik ie 380 veya 500 gb lik modeli arasonda 200 tl ye yakın bir fiyat farkı mevcut. Oyun konsollarıyla aram yok sayılabilecek kadar az, yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleme:
1. Evet, hafıza arttırılabilir.
2. Hayır, kırdırılmadan oynatmaz.

1. Evet, hafıza arttırılabilir.
2. Hayır, kırdırılmadan oynatmaz.
Peki ben kendim hafızayı arttırırsam bana ne tür bir faydası olacak ?

Veyahutta şöylemi yapayım; 500 gb lik modele çok para vermek yerine,düzük hafızalı modeli daha az para verip alayım, cihazın garantisi bitene kadar orjinal oyun cd si ile kullanayım. Garanti bittikten sonra hafızayı kendim arttırıp cihazı kırdırayım ? dahamı mantıklı acaba ?

İlk olarak harddisk değişimi garantiyi bozmaz. İstediğin zaman 2,5 inç bir hdd alıp hafızayı artırabilirsin. Sana faydası ise daha fazla oyun indirip depolayabilirsin, bu yeterli bir fayda gibi. Sürekli blu ray tak çıkar uğraşmazsın ve digital oyunlar kutulu oyunlara nazaran daha ucuz olduğu için maddi olarak da faydasını görürsün. Örneğin şuan Psn'de 24 dolara = 55 tl'ye indirimde olan Fifa 15 kutulu olarak 200 küsüre satılıyor medya marketlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…