PS3 hala alınır mı?

Hiç oynamamış olsam da PS3 de oynanacak oldukça kaliteli oyunlar olduğunu biliyorum. Grafikler ve çözünürlük benim için dert değil diyor isen ben alınması taraftarıyım.

PS3'de olan oyunlar sanki PS4'de yok. Alınmaz arkadaşım PS5 çıkar 2019-2020'ye doğru o yüzden en düşük PS4. Xbox one alma kendine özel oyun yok Halo var onun dışında PS'nin tonlarca oyunu var.

PS3'e en fazla kiriksa 500 lira verilir. Alacaksan Super Slim alma. Maliyetten dusmesi icin CD yi icine cekmiyor sen kapagi acip koyuyorsun buda okuyucuya ister istemez zarar veriyor. En iyisi al Slim kasa. 2500 serisinden. Al oynayabildigin kadat orjinal takil. Oyunlari takaslaya takaslaya cok rahat 10 oyun bitirirsin. Ben yaklasik 4-5 tane konsolum oldu. Bi tanesinde cok ama gereksiz oyun vardi. 2-3 oyun birlestirip NFS Run takaslamistim. Bi ara PC ye kurmustum ve adam akilli 720P bile acmadi. Zaten NFS dedigin MW dir Underground'tur. Sevmedim baska oyunla takas yaptim yaptim en sonunda FW(kirik) olan X360 ile takas ettim. Orada 45 oyun vardi. 10 tane saglam digerleri cop. Onuda oynadim oynadim canim sıkıldı ben sahsen Mafia, Far Cry, GTA, Just Cause gibi AAA oyunu oynarim. O oyunlar olmadigi icin baska bir PS3 SuperSlim ile takas ettim. Sana en basta dedim ya. Super Slim alma diye. Niye dedim biliyormusun ? Aldigim kisi degil cocugu oynuyordu. Ve evdeyken CD lere bakmadim. Verdim X360'i aldim SuperSlim'i eve getirdim kurdum yok artik dedim. CD lerin arkasi leş. Yağ dolu. Gozun halini sen dusun. Kisa surede elden cikardim. Suanki sahibi oldugum kirik PS3 Slim kasayi aldim. Oda Istanbul'a tatile yolladim. RLOD hatasini tamir edecekler. Alicam 1 ay oynayacaklarimi oynayip tekrar satip orjinal bol oyunlu PS3'e gececegim.

Eger harbiden alacaksan olabildigince yardim ederim.

Dostum ilgin için teşekkür ederim
Jailbrack istememin burdaki olaylardan olayı burda ps salonlarından başka biyerde ps ne oyun alacak nede cihaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…