PS3 harddisk yerine flash disk kullanmak

MertDemir

Hectopat
Makaleler
5
Daha fazla  
Meslek
DonanımMeraklısı
Merhabalar. Arkadaşımda ps3 12 Gb süperslim kasa var. Harddisk takıcaktı harddisk kapağı açılmıyor. Onun yerine 32 GB yada 64GB flash disk alsa olur mu ? Kendisi kutulu oyun alıyor.

Birileri yardım etsin lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Harici Hard Disk alınsa. USB 2.0 ile PS3'e bağlansa oyunlarda geç açılma falan olurmu ?

PS3 12GB içindeki de flash disk. Harici Hard Disk kullanılabilir o zaman ?

Harici disk ile oyun oynamak için sistemi downgrade yapman yani halk tabiri ile "kırdırman" gerekir.

Ne alakası var ? Korsan almıyacak arkadaşım. Flash disk zaten ps3 içindeki. 320GB Harici Hard Disk alsa oyun harici diske kuramaz mı ?

Usb 2.0 yolu ile hdd bağlayıp içine oyun yüklemek değil mi kastınız? Ben mi yanlış anladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
"Harici Hard Disk alınsa. USB 2.0 ile PS3'e bağlansa oyunlarda geç açılma falan olurmu ?"

Şunu okuyunca hafıza arttırma gibi gelmedi bana.

" Harddisk takıcaktı harddisk kapağı açılmıyor. Onun yerine 32 GB yada 64GB flash disk alsa olur mu ? Kendisi kutulu oyun alıyor."

Tamam işte ben de ona göre cevap verdim, usb ile bağlayıp oyun oynayamaz klasik artırma şekli dışında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…