MertDemir Hectopat Katılım 18 Mart 2014 Mesajlar 602 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek DonanımMeraklısı 20 Ağustos 2014 #1 Merhabalar. Arkadaşımda ps3 12 Gb süperslim kasa var. Harddisk takıcaktı harddisk kapağı açılmıyor. Onun yerine 32 GB yada 64GB flash disk alsa olur mu ? Kendisi kutulu oyun alıyor. Birileri yardım etsin lütfen. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ağustos 2014
Merhabalar. Arkadaşımda ps3 12 Gb süperslim kasa var. Harddisk takıcaktı harddisk kapağı açılmıyor. Onun yerine 32 GB yada 64GB flash disk alsa olur mu ? Kendisi kutulu oyun alıyor. Birileri yardım etsin lütfen.
MertDemir Hectopat Katılım 18 Mart 2014 Mesajlar 602 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek DonanımMeraklısı 22 Ağustos 2014 #3 Harici Hard Disk alınsa. USB 2.0 ile PS3'e bağlansa oyunlarda geç açılma falan olurmu ? PS3 12GB içindeki de flash disk. Harici Hard Disk kullanılabilir o zaman ?
Harici Hard Disk alınsa. USB 2.0 ile PS3'e bağlansa oyunlarda geç açılma falan olurmu ? PS3 12GB içindeki de flash disk. Harici Hard Disk kullanılabilir o zaman ?
Napster Megapat Katılım 27 Mayıs 2014 Mesajlar 805 Makaleler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dispatcher 22 Ağustos 2014 #4 Harici disk ile oyun oynamak için sistemi downgrade yapman yani halk tabiri ile "kırdırman" gerekir.
MertDemir Hectopat Katılım 18 Mart 2014 Mesajlar 602 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek DonanımMeraklısı 22 Ağustos 2014 #5 Ne alakası var ? Korsan almıyacak arkadaşım. Flash disk zaten ps3 içindeki. 320GB Harici Hard Disk alsa oyun harici diske kuramaz mı ?
Ne alakası var ? Korsan almıyacak arkadaşım. Flash disk zaten ps3 içindeki. 320GB Harici Hard Disk alsa oyun harici diske kuramaz mı ?
Napster Megapat Katılım 27 Mayıs 2014 Mesajlar 805 Makaleler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dispatcher 22 Ağustos 2014 #6 Usb 2.0 yolu ile hdd bağlayıp içine oyun yüklemek değil mi kastınız? Ben mi yanlış anladım. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ağustos 2014
O OguzhanBardakkcı Ziyaretçi 25 Ağustos 2014 #7 Napster dedi: Usb 2.0 yolu ile hdd bağlayıp içine oyun yüklemek değil mi kastınız? Ben mi yanlış anladım. Genişletmek için tıkla... Arkadaş makinenin hafızasını arttırmak istiyor.
Napster dedi: Usb 2.0 yolu ile hdd bağlayıp içine oyun yüklemek değil mi kastınız? Ben mi yanlış anladım. Genişletmek için tıkla... Arkadaş makinenin hafızasını arttırmak istiyor.
Napster Megapat Katılım 27 Mayıs 2014 Mesajlar 805 Makaleler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dispatcher 25 Ağustos 2014 #8 "Harici Hard Disk alınsa. USB 2.0 ile PS3'e bağlansa oyunlarda geç açılma falan olurmu ?" Şunu okuyunca hafıza arttırma gibi gelmedi bana.
"Harici Hard Disk alınsa. USB 2.0 ile PS3'e bağlansa oyunlarda geç açılma falan olurmu ?" Şunu okuyunca hafıza arttırma gibi gelmedi bana.
O OguzhanBardakkcı Ziyaretçi 25 Ağustos 2014 #9 " Harddisk takıcaktı harddisk kapağı açılmıyor. Onun yerine 32 GB yada 64GB flash disk alsa olur mu ? Kendisi kutulu oyun alıyor."
" Harddisk takıcaktı harddisk kapağı açılmıyor. Onun yerine 32 GB yada 64GB flash disk alsa olur mu ? Kendisi kutulu oyun alıyor."
Napster Megapat Katılım 27 Mayıs 2014 Mesajlar 805 Makaleler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dispatcher 25 Ağustos 2014 #10 Tamam işte ben de ona göre cevap verdim, usb ile bağlayıp oyun oynayamaz klasik artırma şekli dışında.
Tamam işte ben de ona göre cevap verdim, usb ile bağlayıp oyun oynayamaz klasik artırma şekli dışında.