PS3 HDD değişimi nasıl olur?

Baran19

Hectopat
Katılım
24 Ocak 2021
Mesajlar
35
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar herkese, bir sorum olacaktı. PS3'te yeni HDD değişiminde eski HDD'deki hesabı deaktive etmem gerekiyor mu? İnternette deaktive etmez isen Store'dan aldığın oyunları oynanmaz falan demişler bu olay nedir? Şimdiden teşekkür ederim.

Bir de, şu anda kullandığım DualShock 3 yüzde 80 orijinal değil, ama ilk HDD değişiminde bir problem yaratmadı. Yeni değişimde yaratır mı? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Çünkü bazı forumlarda HDD değişimi sonrası son güncellemeyi flash bellek ile PS3'e atarken kol orijinal olmaz ise yapılamıyor denmiş.

Cevap vereceklere şimdiden teşekkür ederim.
 
Hocam ben kendim değiştirip bizzat kendim yt'den bakarak kırdım. Ben Hdd değil Laptop Hdd'si kullandım ama. Daha sonra zaten sistem otomatik kendini kurdu.
 
Hocam ben kendim değiştirip bizzat kendim yt'den bakarak kırdım. Ben Hdd değil Laptop Hdd'si kullandım ama. Daha sonra zaten sistem otomatik kendini kurdu.
Amacım PS3'ü kırmak değil deaktive olmaz ise oyunları oynayabilirmiyim ve benim DualShock 3 muhtemelen çakma kurulum aşamasında bunlar problem yaratır mı HDD değişimi yapmayı düşünüyorum
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı