PS3 HDD değiştirme

BrighLord

Decapat
Daha fazla  
PS3 aldım ve içinde 160 GB HDD var. Bende de 500 HDD vardı ama içinde PS4 yazılımı içindeydi. Ben de 500 HDD'yi PS3'e takıp, USB'ye de güncellemeyi attım. Ama PS3 görmedi. Bunun sebebi içinde PS4 yazılımı olması mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Olabilir hocam. Biçimlendirme yapıp deneyin.

Hocam ilk önce 500 GB'lik HDD'yi bilgisayara tak ve Fat32Formatter uygulamasını indir HDD'yi Fat32 formatında bicimlendir. Sonra PlayStation güncelleme dosyasını indir ve harici depolama biriminin içine PS3 adında klasör oluştur o klasörün içine de UPDATE adında bir klasör oluştur ve güncelleme dosyasini UPDATE klasörüne at ve PlayStation'un kurulumunu yap.

Hocam benim HDD SATA girişli.

USB dönüştürücü var mı?

Neden dönüştürelim ki? HDD'yi PS3'ün içine takmalısın.

Hocam bir defalik PC'ye takıp FAT32 formatinda bicimlendirmeli sanirim onu nasıl yapacagini soruyor.

Hocam bilgisayara USB donusturucu var ise veya kasanin icine SATA kablosu ile bagla HDD'yi bicimlendirme islemini yap.

Hocam bir defalik PC'ye takıp FAT32 formatinda bicimlendirmeli.

Tamam, zaten PC'de kullandığı bir çevre birimi varsa Windows yine önce takılı olan birimden açılır. Bu bilgisayar menüsünden çift tıklayıp biçimlendirsin. Çok mu zor?

Tamam, zaten PC'de kullandığı bir çevre birimi varsa Windows yine önce takılı olan birimden açılır. Bu bilgisayar menüsünden çift tıklayıp biçimlendirsin. Çok mu zor?

Hocam uygulama gerekiyor 64 GB'nin ustundeki depolama birimlerini normalde FAT32 yapamiyoruz o uygulama ile yapabiliyoruz. Cok kolay bir islem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…