H heisenberg09 Hectopat Katılım 5 Kasım 2015 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2015 #1 Merhaba. 12 GB'lık PS3'üm var. Bu 12 GB'ı yükseltmek istiyorum. Yükseltilmesi için 2,5 inçlik HDD takılması gerekiyormuş. Ben içine hard disk takmadan Usb kablo yardımıyla Usb girişine Hard disk bağlayarak Hdd olarak kullanabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Kasım 2015
Merhaba. 12 GB'lık PS3'üm var. Bu 12 GB'ı yükseltmek istiyorum. Yükseltilmesi için 2,5 inçlik HDD takılması gerekiyormuş. Ben içine hard disk takmadan Usb kablo yardımıyla Usb girişine Hard disk bağlayarak Hdd olarak kullanabilir miyim?
Serpenos Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Ağustos 2014 Mesajlar 3.303 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522193036 21 Kasım 2015 #2 PS 3'de harici HDD'den oyun oynatmak için cihazınızın kırılmış olması gerekiyor.
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2015 #3 Basit bir işlem için en zor şeyleri arıyorsunuz anlamıyorum. USB'den oynatınca ne fark edecek? Kendi entegre yerine takın ve kurtulun...
Basit bir işlem için en zor şeyleri arıyorsunuz anlamıyorum. USB'den oynatınca ne fark edecek? Kendi entegre yerine takın ve kurtulun...
crazymurat34 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 2.231 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2015 #4 Rehber: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Rehber: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et