O omerchan Decapat Katılım 13 Eylül 2022 Mesajlar 12 13 Nisan 2023 #11 NOSFLOW dedi: Sürüm ne Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 4.90 sürümü
NOSFLOW dedi: Sürüm ne Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 4.90 sürümü
NOSFLOW Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 1.094 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #12 omerchan dedi: 4.90 sürümü Genişletmek için tıkla... Bu işini görür
kcg Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 2.564 Çözümler 7 13 Nisan 2023 #13 FTP ile HDD'i bilgisayara bağlamanıza gerek yok, aynı WiFi ağından transfer yapabilirsiniz.
O omerchan Decapat Katılım 13 Eylül 2022 Mesajlar 12 13 Nisan 2023 #14 kcg dedi: FTP ile HDD'i bilgisayara bağlamanıza gerek yok, aynı Wi-Fi ağından transfer yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dayı HFW kurmak istiyorum ama kaçtane USB denediysem hiçbiri bir işe yaramıyor
kcg dedi: FTP ile HDD'i bilgisayara bağlamanıza gerek yok, aynı Wi-Fi ağından transfer yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dayı HFW kurmak istiyorum ama kaçtane USB denediysem hiçbiri bir işe yaramıyor
kcg Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 2.564 Çözümler 7 13 Nisan 2023 #15 omerchan dedi: Dayı HFW kurmak istiyorum ama kaçtane USB denediysem hiçbiri bir işe yaramıyor Genişletmek için tıkla... USB'ler Fat32 mi? HEN vardı en son tarayıcı üzerinden belleksiz yapabildiğin sanki. Son düzenleme: 13 Nisan 2023
omerchan dedi: Dayı HFW kurmak istiyorum ama kaçtane USB denediysem hiçbiri bir işe yaramıyor Genişletmek için tıkla... USB'ler Fat32 mi? HEN vardı en son tarayıcı üzerinden belleksiz yapabildiğin sanki.
O omerchan Decapat Katılım 13 Eylül 2022 Mesajlar 12 13 Nisan 2023 #16 evet fat32 mbr ve hen için bellekten dosya kurdurtuyor.