En sonunda bu böyle olmaz dedim ve HDMI bir monitör aldım fakat ses konusunda ne yapacağımı tam bilmiyorum bana yardımcı olabilmeniz mümkün müdür? NAsıl bağlamam ses çıkışı almak için ne yapmam lazım..
PC nin ses kartı menüsünden ayar yapabilirsin. Örneği: REALTEK HD AUDİO yöneticisi olabilir. BAŞLAT menüsünden ulaşabilirsin. Ses kartının sistemine giriş yatığında sağ tarafta ANALOG ve HDMI olarak iki seçenek olması lazım.
PC nin ses kartı menüsünden ayar yapabilirsin. Örneği: REALTEK HD AUDİO yöneticisi olabilir. BAŞLAT menüsünden ulaşabilirsin. Ses kartının sistemine giriş yatığında sağ tarafta ANALOG ve HDMI olarak iki seçenek olması lazım.
Recep üstad tamamdır ben problemi çözdüm.. XBOX için hazırladığım bir aparat vardı onu kullandım çözüldü aynı problemi yaşayan arkadaşlar olursa PM atsınlar seve seve yardımcı olurum...
Diğer arkadaşında ne dediğini realtek yazdıktan sonra anladım fakat cevap yazamadım =) olur böyle dalgınlıklar..
Sen PM ye cevap veremeyeceksin yani nasıl çözdüğünü burada paylaşırsan çok daha iyi olur, çözümünü öğrenmek için yani sana PM atabilmek için 200 mesajları olması lazım forumdaki kullanıcıların.