Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 3 Temmuz 2019 #11 BerkyK dedi: güç destekli olması lazım çünkü playstationlar o cihazları çalıştıracak gücü vermezler güç çıkışlı hdmi to vga alırsan çalıştırısın üründe bu:Alfais Al-4305 Hdmi To Vga Power Güç Ses Destekli çevirici Dönüşütürücü Adaptör - GittiGidiyor Genişletmek için tıkla... Benimki güç destekli değil ama gayet iyi çalışıyor.
BerkyK dedi: güç destekli olması lazım çünkü playstationlar o cihazları çalıştıracak gücü vermezler güç çıkışlı hdmi to vga alırsan çalıştırısın üründe bu:Alfais Al-4305 Hdmi To Vga Power Güç Ses Destekli çevirici Dönüşütürücü Adaptör - GittiGidiyor Genişletmek için tıkla... Benimki güç destekli değil ama gayet iyi çalışıyor.
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 5 Temmuz 2019 #12 Kayseri Mantısı dedi: Benimki güç destekli değil ama gayet iyi çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Evet dostum, onlar yanlış bilgilendiriyor çünkü. Raporlayacağım @egecam_17 Benim monitörümde hoparlör yok. Bugün Hdmı To Vga Dönüştürücü + Ses Kablosu - n11.com bu cihazı aldım. Kargo ücretsiz. Dün sipariş verdim, bugün geldi. Taktım. Çalışıyor. Ama şunu söylemek istiyorum. Daha önce direk HDMI kullanarak bağlıyordum. Şimdi HDMI to VGA ile kullanıyorum ve hayal kırıklığına uğradım. Çünkü HDMI dijital bir sinyal, ama VGA analog. Bundan kaynaklı görüntü çamurlaşıyor az bir şey
Kayseri Mantısı dedi: Benimki güç destekli değil ama gayet iyi çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Evet dostum, onlar yanlış bilgilendiriyor çünkü. Raporlayacağım @egecam_17 Benim monitörümde hoparlör yok. Bugün Hdmı To Vga Dönüştürücü + Ses Kablosu - n11.com bu cihazı aldım. Kargo ücretsiz. Dün sipariş verdim, bugün geldi. Taktım. Çalışıyor. Ama şunu söylemek istiyorum. Daha önce direk HDMI kullanarak bağlıyordum. Şimdi HDMI to VGA ile kullanıyorum ve hayal kırıklığına uğradım. Çünkü HDMI dijital bir sinyal, ama VGA analog. Bundan kaynaklı görüntü çamurlaşıyor az bir şey