efeiko12 Centipat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #1 PS3 cihazıma bir mağaza kurdum ve enable HEN adı değişti. Enable yaparken donuyor ve açılmıyor. Mağazayı sildim. Yine olmuyor. Nedendir? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2023
PS3 cihazıma bir mağaza kurdum ve enable HEN adı değişti. Enable yaparken donuyor ve açılmıyor. Mağazayı sildim. Yine olmuyor. Nedendir?
C H O S E N Hectopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #2 Sitesinden aç bende oluyor öyle. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2023
efeiko12 Centipat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #3 C H O S E N dedi: Sitesinden aç bende oluyor öyle. Genişletmek için tıkla... İnternete bağlamak gerekiyormu,gerekiyorsa interte bağlasan sorun olurmu aldığım yer sakın internete bağlama dedi
C H O S E N dedi: Sitesinden aç bende oluyor öyle. Genişletmek için tıkla... İnternete bağlamak gerekiyormu,gerekiyorsa interte bağlasan sorun olurmu aldığım yer sakın internete bağlama dedi
C H O S E N Hectopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #4 efeiko12 dedi: İnternete bağlamak gerekiyormu,gerekiyorsa interte bağlasan sorun olurmu aldığım yer sakın internete bağlama dedi Genişletmek için tıkla... Ben oyle yapıyordum aldığın yere sor git
efeiko12 dedi: İnternete bağlamak gerekiyormu,gerekiyorsa interte bağlasan sorun olurmu aldığım yer sakın internete bağlama dedi Genişletmek için tıkla... Ben oyle yapıyordum aldığın yere sor git