tugraceylann
Picopat
Daha fazla
Evet, günlerden bir gün PlayStation 3'ünüzü kırmaya (yani hen yüklemeye
) karar verdiniz. USB flash belleğinize sistemi attınız, ve ps3te "sistem güncelleme=>depolama ortamından güncelle"yi seçtiniz. Karşınıza tabii ki güncelleme ekranı geldi. Güncellendikten sonra ps3xploit.me sitesinden hen yüklediniz. İlk başlarda açılıyordu, bir sorun yoktu ama bir zaman sonra birşeylerin değiştiğini fark ettiniz. HENiniz donuyordu.
Çözüm:
Arkadaşlar boot_plugins.txt olayı olmadan belki de olayı çözebilirsiniz.
Active HEN yaptığınız zaman sistemin donmasının bir nedeni ise kurduğunuz oyun mağazaları.
Thanos Store, Dream Store vb. Bedava oyun mağazaları Active HEN yaptığınızda PlayStation 3ünüzün donmasına neden olur.
Dream Storeyi indirdiğinizde zaten "Active HEN" yerine "Sistemi Etkinleştir" yazacaktır.
"Ama ben bedava oyun oynamak istiyorum." Diyen arkadaşlar için de ayrıca;
Çözüm:
Çözüm çok basit arkadaşlar. Önce HENi aktif edip oyun mağazasını indirin, PlayStation 3 kapanıp açılınca ps3xploit.me sitesinden HEN Enableri seçin. HENiniz açılacaktır. Ardından oyun mağazasına girip oradan istediğiniz oyunu indirin. Sonra en başta bahsettiğim şeyi yapıp, sistemi baştan güncelleyin. Yani baştan kırıyor gibi yapın. Sonra ps3xploit.me'den HENi indirdikten sonra HENiniz daha donmayacak, indirdiğiniz tüm oyunları HENi açarak oynayabileceksiniz.
İyi eğlenceler!
Çözüm:
Arkadaşlar boot_plugins.txt olayı olmadan belki de olayı çözebilirsiniz.
Active HEN yaptığınız zaman sistemin donmasının bir nedeni ise kurduğunuz oyun mağazaları.
Thanos Store, Dream Store vb. Bedava oyun mağazaları Active HEN yaptığınızda PlayStation 3ünüzün donmasına neden olur.
Dream Storeyi indirdiğinizde zaten "Active HEN" yerine "Sistemi Etkinleştir" yazacaktır.
"Ama ben bedava oyun oynamak istiyorum." Diyen arkadaşlar için de ayrıca;
Çözüm:
Çözüm çok basit arkadaşlar. Önce HENi aktif edip oyun mağazasını indirin, PlayStation 3 kapanıp açılınca ps3xploit.me sitesinden HEN Enableri seçin. HENiniz açılacaktır. Ardından oyun mağazasına girip oradan istediğiniz oyunu indirin. Sonra en başta bahsettiğim şeyi yapıp, sistemi baştan güncelleyin. Yani baştan kırıyor gibi yapın. Sonra ps3xploit.me'den HENi indirdikten sonra HENiniz daha donmayacak, indirdiğiniz tüm oyunları HENi açarak oynayabileceksiniz.
İyi eğlenceler!
Son düzenleme: