PS3 hen logosu gözükmüyor

Türkey Store ile hen çarpışıyor gibi. Uygulama içinde hen indirme gibi bir yer var mı oradan en son sürüm heni indirmeyi denediniz mi varsa.

Evet uygulama içerisinde hen var. Ama benim PS3 4.91.Bende 1 2 gün öncesinde 4.91 hen kurmuştum. Mağazadaki hen ise 4.90. İndirmeyi düşündüm'de sonrasında vazgeçtim. 4 tane oyun var. Zarar görebilirler belki diyerek hiçbir şey yüklemeden bıraktım.

Türkey Store ile hen çarpışıyor gibi. Uygulama içinde hen indirme gibi bir yer var mı oradan en son sürüm heni indirmeyi denediniz mi varsa.

Galiba tek seçenek sistemi 4.91 haline getirmek. Sonrasında tekrar hen kurmak.

Bencede en mantıklısı gibi peki turkey Store'u silecek misin hocam.

Evet sileceğim. Ondan öncesinde pkgi yüklemiştim. PS3'te mağazanın üstüne gelip üçgene basıyorum sonrasında sil diyorum. Böyle yapınca o mağazaya ait her şey siliniyor mu? Yoksa geride bir şeyler bırakıyor mu?

Bir de hocam önerebileceğiniz bir hen kurma videosu? Mağaza? Varsa söyleyebilir misiniz? Oyunların TR alt yazılı olduğu bir mağaza varsa iyi olur hocam.

Bir de hocam ben PS cafeye gidip oyun yükletmiştim. O yüklettiğim oyunları saveleyip en baştan sistemi kurduktan sonra yükleyebiliyor muyum?

Son düzenleme:

TR alt yazılı mağazayı ücretsiz veren bir yer yoktur. En iyiside Black konsoldur oda 1K civarına satıyor. Ama gerek yok ben yamaları kendim kuruyorum. Bu site ile:
Burada yoksa intden alıyorum kurulum zor değil oyun indirmek içinde en iyi thanos Store vardır. EU ve USA olarak istediğiniz versiyonu indirebilirsniz.
Thanos Store kurulum:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
En iyi ve en kısa hen kurulum video'suda budur:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Pkgi de üstünden sil yaparsaniz onunla ilgili her şeyi siler.

Burdaki pkgi store Türkçe. heni ve thanos store kurduktan sonra gene indirmenizi tavsiye ederim thanos ile cakişmaz sorunsuz kullanırsınız. thanos da olmayan oyunları pkgi den indirdiniz tabi çoğu var ama yedekte kalsın hem pkgi den arka planda indirmede yapabiliyorsunuz.

Son düzenleme:

Teşekkürler hocam vakit ayırdığınız için. Birçok foruma baktım'da Dead Cells, Just Cause 3, CoD Cold War ve Vanguard gibi oyunları PS3 mağazalarında ya da internette PS3 için kurulabilir olarak bulamadım. Bu oyunlar PS3 tarafından desteklenmiyor mu?

Ne demek hocam her zaman buradayım sorunuz olursa sorabilirsiniz. Bu arada bahsettiğiniz oyunlar PS3 de yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…