PS3 Hen silindikten sonra tekrar kurulmuyor

Mert Aydgn

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, elimde PlayStation 3 süper Slim oyun konsolu var. Bu konsolu 4.88'e güncelledim ve daha sonra hen ile kırdım ardından bir 10 tane falan oyun indirdim. Bütün herkes tıkırında gidiyordu. Sonra konsolun crakli olması huzurumu bozdu ve bende konsolu 4.91'e güncelledim bu sebeple de hen kalktı. Bir iki ay içindeki silinmeyen oyunlarla oynadım sonra canım sıkılınca da tekrar hen ile kırmayı denedim. Bütün bulabildiğim videoları izledim aynılarını yaptım neredeyse 1 ay bununla uğraştım ama olmadı. Yer işlerine ekledim, çerezleri ve diğerlerini sildim herkesi denedim ama olmadı. Her denememde nan diye bir hata ile karşılaşıyorum. Bugün de konsolu sıfırladım komple belki ir diye ama yine olmadı ve aynı hatayı verdi. İçindeki oyunlar falan da gitti. Sizlerden isteğim bu konu hakkında bana yardımcı olun. Şimdiden ilgilenen herkesten teşekkür ediyorum. (he bir de benim internette kısıtlı mod diye bir şey açık onu kapatamıyorum bu sebeple de eğer video atarsınız bazılarını izleyemiyorum kısıtlı mod nedeniyle.)

Dosya Ekleri

• 20240613_002330.jpg
    20240613_002330.jpg
    293,2 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı