Çözüldü PS3 HFW PSN'e bağlanılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Çiko1605

Hectopat
Daha fazla  
PlayStation network yasağı engellemek için devre dışı bırakıldı diyor, nasıl çözebilirim? Kupa kasmak istediğim için PSN'e bağlamak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Espri yapmıyorum Google'a hugo Sega Konya yazıp arayabilirsin kendileri Türkiye de ki en iyi PS cilerden biri.

Sorunu yeni bir kullanıcı oluşturup çözdüm aynı hesapta birden fazla PSN hesabına bağlanılamıyormuş. İnsanlara yalan bilgiler vermeyin bilmediğiniz konulara yorum yapmayın.
Espri yapmıyorum Google'a hugo Sega Konya yazıp arayabilirsin kendileri Türkiye de ki en iyi PS cilerden biri.

Sorunu yeni bir kullanıcı oluşturup çözdüm aynı hesapta birden fazla PSN hesabına bağlanılamıyormuş. İnsanlara yalan bilgiler vermeyin bilmediğiniz konulara yorum yapmayın.

Çözüm

Bilgi aktardım ben dalga geçmek yerine söyleyebilirdin ikili insan ilişkisi öğrenmeden de lütfen muhabbet etmeyin kimseyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…