AlperenSahin Megapat Katılım 14 Şubat 2016 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2018 #1 Merhaba, HDMI to VGA ile monitörüme bağladığımdan dolayı ses alamıyorum. Bu sebepten dolayı hoparlör almayı düşünüyorum. Uygun bütçeli önerilerinize açığım.
Merhaba, HDMI to VGA ile monitörüme bağladığımdan dolayı ses alamıyorum. Bu sebepten dolayı hoparlör almayı düşünüyorum. Uygun bütçeli önerilerinize açığım.
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2018 #2 Kulaklık almanız daha iyi olur hem oyun için sohbeti kullanabilirsiniz böylece.
AlperenSahin Megapat Katılım 14 Şubat 2016 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2018 #3 KRALCAN dedi: Kulaklık almanız daha iyi olur hem oyun için sohbeti kullanabilirsiniz böylece. Genişletmek için tıkla... PS3 Bluetooth kulaklığım var zaten ama oyunun sesini alamıyorum bu sefer. Bu yüzden hoparlör istiyorum.
KRALCAN dedi: Kulaklık almanız daha iyi olur hem oyun için sohbeti kullanabilirsiniz böylece. Genişletmek için tıkla... PS3 Bluetooth kulaklığım var zaten ama oyunun sesini alamıyorum bu sefer. Bu yüzden hoparlör istiyorum.
İdrak İstimlak Kilopat Katılım 11 Temmuz 2018 Mesajlar 68 22 Aralık 2018 #4 Chat için kulaklık demiyor arkadaş, oyun seslerini alabileceğiniz, aynı zamanda chat'te yapabileceğiniz bir kulaklıktan bahsediyor.
Chat için kulaklık demiyor arkadaş, oyun seslerini alabileceğiniz, aynı zamanda chat'te yapabileceğiniz bir kulaklıktan bahsediyor.