Omer2727 Femtopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #11 PustiPowerV2 dedi: İçini temizlemenizi öneririm. Sıcaklıklar düşecektir Genişletmek için tıkla... TerabyteForever dedi: Pat diye kapatmayın makineyi sakın. Biraz bekleyin ılık kalsın. Yoksa reballing yaptırmak zorunda kalırsınız. Genişletmek için tıkla... TerabyteForever dedi: Pat diye kapatmayın makineyi sakın. Biraz bekleyin ılık kalsın. Yoksa reballing yaptırmak zorunda kalırsınız. Genişletmek için tıkla... Rebaling nedir YardimEdici01 dedi: Bende var bu hiç normal değil sebebi ben boşta 55 alıyorum hepsınden 15 dk oynuyorum 76 derece de gidiyor. Rsx'ler pek ısınmıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Benim rsx 83. 85 kafasına göre yakında boom olur
PustiPowerV2 dedi: İçini temizlemenizi öneririm. Sıcaklıklar düşecektir Genişletmek için tıkla... TerabyteForever dedi: Pat diye kapatmayın makineyi sakın. Biraz bekleyin ılık kalsın. Yoksa reballing yaptırmak zorunda kalırsınız. Genişletmek için tıkla... TerabyteForever dedi: Pat diye kapatmayın makineyi sakın. Biraz bekleyin ılık kalsın. Yoksa reballing yaptırmak zorunda kalırsınız. Genişletmek için tıkla... Rebaling nedir YardimEdici01 dedi: Bende var bu hiç normal değil sebebi ben boşta 55 alıyorum hepsınden 15 dk oynuyorum 76 derece de gidiyor. Rsx'ler pek ısınmıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Benim rsx 83. 85 kafasına göre yakında boom olur
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #12 Omer2727 dedi: Reballing nedir? Genişletmek için tıkla... Yeniden lehimleme, ama fabrikasyon lehim gibi tutmuyor. 2-3 ay sonra tekrar cortluyor.
Omer2727 dedi: Reballing nedir? Genişletmek için tıkla... Yeniden lehimleme, ama fabrikasyon lehim gibi tutmuyor. 2-3 ay sonra tekrar cortluyor.