L Leqendaryangel Centipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #1 RPCS3 platformundan oynayacağım bu bilgiyi vermek istedim, oyunları buna göre söylerseniz sevinirim, oyun türü fark etmez, teşekkür.
RPCS3 platformundan oynayacağım bu bilgiyi vermek istedim, oyunları buna göre söylerseniz sevinirim, oyun türü fark etmez, teşekkür.
eymencaliskan39 Picopat Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 184 Çözümler 3 8 Mart 2025 #2 Leqendaryangel dedi: RPCS3 platformundan oynayacağım bu bilgiyi vermek istedim, oyunları buna göre söylerseniz sevinirim, oyun türü fark etmez, teşekkür. Genişletmek için tıkla... Bende PS3 yok fakat 'Need for Speed Most Wanted 2012' adlı oyunu bilgisayar üzerinden oynamıştım bir kere. Aşırı güzeldi bence varsa kesinlikle oynayın.
Leqendaryangel dedi: RPCS3 platformundan oynayacağım bu bilgiyi vermek istedim, oyunları buna göre söylerseniz sevinirim, oyun türü fark etmez, teşekkür. Genişletmek için tıkla... Bende PS3 yok fakat 'Need for Speed Most Wanted 2012' adlı oyunu bilgisayar üzerinden oynamıştım bir kere. Aşırı güzeldi bence varsa kesinlikle oynayın.
denizbaranseker0 Centipat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 1.107 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #3 Uncharted serisi ve LittleBigPlanet.
eymencaliskan39 Picopat Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 184 Çözümler 3 8 Mart 2025 #4 denizbaranseker0 dedi: Uncharted serisi ve LittleBigPlanet. Genişletmek için tıkla... Uncharted Demişken aklıma The Last of Us geldi ona da bakmanızı öneririm.
denizbaranseker0 dedi: Uncharted serisi ve LittleBigPlanet. Genişletmek için tıkla... Uncharted Demişken aklıma The Last of Us geldi ona da bakmanızı öneririm.