PS3 için oyun önerisi

Protogen_0

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
riidır
Meslek
e
Arkadaşımın kullanmdaığı bir PlayStation 3 vardı bana verdi belki sen oynarsın ben 4'ü alacağım dedi bana verdi. PlayStation 3 için güzel oyun önerir misiniz? CoD gibi 1.şahıs silah oyunları falan olur.

Arkadaşımın kullanmdaığı bir PlayStation 3 vardı bana verdi belki sen oynarsın ben 4'ü alacağım dedi bana verdi. PlayStation 3 için güzel oyun önerir misiniz? CoD gibi 1.şahıs silah oyunları falan olur.

GTA 5 RDR 1 Spider-Man 3 GTA 4 Crysis blur Batman serisi bunlar gerçekten kaliteli oyunlar konsolun zaten büyük ihtimalle kırık olmalı bir internet cafeden veya YouTube'dan izleyerek indirebilirsin iyi eğlenceler şimdiden :)

GTA 5 RDR 1 Spider-Man 3 GTA 4 Crysis Blur Batman serisi bunlar gerçekten kaliteli oyunlar konsolun zaten büyük ihtimalle kırık olmalı bir internet cafeden veya YouTube'dan izleyerek indirebilirsin iyi eğlenceler şimdiden :)
Spider-Man 3 rezil bir oyun, hiç de kalteli değil.

Hocam öncelikle merhaba ps3 çok ama çok fazla oynadığım için artık az çok biliyorum birşeyler ps3 ünüz öncelikle kırıkmı zaten bu devirde kırık değilsede korsan önermiyoruz lakin hiçbir oyun yok ps3de eğerki kırıksa bir sürü seçenek var

Futbolda
Fifa 19 A kadar
Pes 18 E kadar

Eğerki Minecrafta ilgiliyseniz başka bir ps3ü olan arkadaşınız ile oynayabiliyorsunuz
Payday 2 Normalde sevmem ama yine aynı şekilde ps3 ü olan başka arkadaşınızla oynayabiliyorsunuz
Ve Tabikide Codun bazı oyunları var lakin şuanki oyunları gibi düşünmeyeniz çünkü ps3deki grafikler normalden kat kat daha kötü aynı oyunu pcde oynasanız sanki farklı bir oyun zannedersiniz eğerki ben story mode oynarım derseniz gow un bazı oyunları mevcut ve rdr1 de aynı şekilde mevcuttur başka bir sorunuz olursa cevaplarım tabikide

Spiderman 3 bence PS3 te oynanabilcek oyunlar arasında iyi bir oyun tercihinizde iyi bence ama kişiden kişiye göre değişir demekki arkadaş beğenmemiş.
Yani benim beğenmeme gibi bir durumum yok, oyunun bir sürü sorunu var.
1736955790729.png

Önceki Spider-Man oyununa bir hakaret resmen.
1736955836441.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı