xtrepancake Femtopat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #1 PS3'ümde video kaydı almak istiyorum ancak internette aradığımda hiçbir kayıt programı bulamadım, bildiğiniz varsa söyler misiniz?
PS3'ümde video kaydı almak istiyorum ancak internette aradığımda hiçbir kayıt programı bulamadım, bildiğiniz varsa söyler misiniz?
Y Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.374 Makaleler 11 Çözümler 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #2 PS3 de ekran kaydı alamazsın donanımsal olarak mümkün değil. Eğer Android işletim sistemine sahip bir TV'in varsa alabilirsin.
PS3 de ekran kaydı alamazsın donanımsal olarak mümkün değil. Eğer Android işletim sistemine sahip bir TV'in varsa alabilirsin.
xtrepancake Femtopat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #3 Yerayay dedi: PS3 de ekran kaydı alamazsın donanımsal olarak mümkün değil. Eğer Android işletim sistemine sahip bir TV'in varsa alabilirsin. Genişletmek için tıkla... peki smart tv var oradan olmazmı
Yerayay dedi: PS3 de ekran kaydı alamazsın donanımsal olarak mümkün değil. Eğer Android işletim sistemine sahip bir TV'in varsa alabilirsin. Genişletmek için tıkla... peki smart tv var oradan olmazmı
Y Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.374 Makaleler 11 Çözümler 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #4 @xtrepancake maalesef hayır. Android olması lazım. Yani APK kurabilimen gerekiyor. Bide lisanslı android olucak.
@xtrepancake maalesef hayır. Android olması lazım. Yani APK kurabilimen gerekiyor. Bide lisanslı android olucak.