PS3 işlemci kapağı nasıl açılır?

Ys.orj

Decapat
Daha fazla  
Elimde bir tane PlayStation 3 var bunun işlemcisi fazla ısınıyor. İnternetten araştırdığın delid yapılması lazımmış. Şlemini araştırdım işlemcinin kapağını açıp içindeki çipe termal macun sürüp işlemcinin kapağını yeniden kapatıyorlarmış. İnternetten videosunu izledim. Gözüme o kadar da zor gelmedi. Gaza gelip şu usturaların ucuna takılan jiletten aldım ve şimdi eve doğru yürüyorum. Bunun işlemci kapağını sizce nasıl açabilirim? Bildiğiniz bir püf noktası var mı?

Elimde bir tane PlayStation 3 var bunun işlemcisi fazla ısınıyor. İnternetten araştırdığın delid yapılması lazımmış. Şlemini araştırdım işlemcinin kapağını açıp içindeki çipe termal macun sürüp işlemcinin kapağını yeniden kapatıyorlarmış. İnternetten videosunu izledim. Gözüme o kadar da zor gelmedi. Gaza gelip şu usturaların ucuna takılan jiletten aldım ve şimdi eve doğru yürüyorum. Bunun işlemci kapağını sizce nasıl açabilirim? Bildiğiniz bir püf noktası var mı?
Hocam bilmiyorum fakat şu uyarıyı yapayım cihazı satmayı düşünürseniz açılıp açılmadığına mutlaka bakıyorlar tamir var mı diye haberiniz olsun.

Hocam bilmiyorum fakat şu uyarıyı yapayım cihazı satmayı düşünürseniz açılıp açılmadığına mutlaka bakıyorlar tamir var mı diye haberiniz olsun.
Onu satıp ps4 almanızı öneririm 3500 TL ye geçen sattım.

Onu satıp PS4 almanızı öneririm 3500 TL'ye geçen sattım.

Cihaz bozuk olduğu için yapıyorum alsatcıyım 1000 liraya aldım bunu aradım tamircisini 1500e yaparım dedi internetten baktım kolay gibi.

Termal macun değil de sıvı metal diye biliyorum delid işleminde kullanılan, hata yapıp çöp etme iyi araştır derim.
Baktığım videoda da Termal macun çıktı içinden
Link
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cihaz kırmızı ışık hatası verdi kendisini rahmetle anıyoruz
Sebebi hazır yapmışken rsx çipininde macununu değiştireyim dedim jileti biraz sürttüm ama silikona değil demire sürttü ve biraz fazla sürttüm muhtemelen ayağı kestim
Tabii bu muhtemel neden belki başka bir sebeptendir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı