PS3 ISO dosyası nereye atılır?

Daha fazla  
PES 2018'in ISO dosyasını indirip klasör oluşturmadan Flash'a attım sıradaki adımlar nelerdir? Acaba?

PES 2018'in ISO dosyasını indirip klasör oluşturmadan Flash'a attım sıradaki adımlar nelerdir? Acaba?
Taze Fat32 formatlı bir USB bellek kullanarak, içerisinde PS3 klasörü oluşturun. Oluşturulan klasörün altına UPDATE adlı bir klasör oluşturun. En son oluşturduğunuz klasör içine PS3UPDAT dosyasını bırakın.

Hocam oyunum 4 GB'den büyük olduğu için FAT32 değil NFTS yapıp PlayStation'uma irisman yükledim USB'yi öyle görüyorum.

Dediğini anlayamadım hocam; elimde kırık PS3 var, PES 2018 ISO dosyasını indirip flash'a attım şimdi ne yapmam gerek onu sormuştum.
Abicim herkes yanlış söylemiş ben sana anlatayım 1: İlk öncelikle bir flash belleğin olması lazım bu flash belleği fat32 biçimlendirip(tüm dosyaların gider o yüzden yedekle) iso dosyasını belleğe at 2: Sonrasında ps3’ün sağ taraftaki USB portuna tak 3: Sonrasında ps3’üne multiman indir( varsa indirme) multimana girdikten sonra select ve start tuşlarına aynanda bas. Sana bir ekran çıkacak ordan sol üstteki root bölümüne git(çift tıklayarak) açılan sayfada USB0000 gir bu sizin belleğiniz. Sonra o sayfada İSO dosyasını yuvarlağa basıp kopyala veya (copy’de yazar) sonrasında bi geri gel sayfada ordanda Devhdd0’a gir, girdikten sonra aşağıda ps3İso’ya gir ve yuvarlağa basıp yapıştır de yapıştırılması doysa ne kadar büyükse o kadar sürer ama çok değil maksimum 7,8 dakika sürer 4: Son olarakta multimanda oyun ekranına gelip oyununu oynayabilirsin. TEŞEKKÜRLER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…