PS3 kac sene daha kulanilir ?

Ardi

Kilopat
Yer
KOSOVA-PRIZREN
Daha fazla  
Arkadaslar bir Playstation 3 almak istiyorum tabikide Slim ama kac sene PS3 oyunlar gelir bilmiyorum sizce PS3 omru ne kadar kaldi ?

Bitti bitecek hatta bitti sayılır. Kesinlikle almayın derim, ortalama bir PC toplamanızı veya Xbox one-Ps4 almanızı öneririm.

( Bir kaç indie game dışında da oyun çıkmıyor artık zaten sanırım battlefield hardline sondu.)

Evet bütçen varsa PS4- xBOX one almanı öneririm fakat bütçeniz bu cihazlara yetmiyorsa ben ps3 ümü satıyorum fiyat 500 TL az bir pazarlık var. Almak isterseniz detayları facebook'tan konuşabiliriz. Yasir Kereci | Facebook

Gerçek bir oyun deneyimi istiyorsanız bir PC almalısınız. PS3 almak bundan sonra mantıksızdır. Ama ben eski nesilde GTA V oynayacağım derseniz bilemem. Ama eski nesildende keyif almazsınız.

Benim cihazım 320 GB kırık slim yakınlarda 2.el bölümünde konu açacağım.

PS3 piyasadan kalktı. Yani bir kaç yıl sonra PS5 çıkacakken PS3 almanın bir manası yok. En iyisi bir PC veya Ps4 almak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…