PS3 kaç TL'ye tamir ettirilebilir?

Wesley_Sneijder

Hectopat
Yer
Florya Metin Oktay Tesisleri
Daha fazla  
Merhaba. Geçen sene annemle tartışmıştık. Tahminen yarım metre yükseklikten PS3'ümü bıraktı elinden. Daha sonra annem gidince açmayı denedim. Açıldı fakat televizyona sadece gri ekran geldi. DualShock 3'ü açmaya çalıştım, kumanda PS3'ü görmedi kapandı geri. Normalde annem önce doğum günümde sonra da 15 tatile kadar yaptıracağı adına yalanlar söyledi. Bende size sorup ne kadar tutarsa gizlice para alıp yakındaki PlayStation 3 tamircisine gidip yaptıracağım. İçini açmaya çalıştım ama küçücük vidaları çıkartmaya yetecek kadar ince uçlu tornavida yok evde. Bende o yüzden ne olduğunu söyleyemem. Verebileceğim tek bilgi kumandaların konsolu görmemesi ve gri ekran gelmesi. Ayrıca PS3'ü eline alıp çevirince, hareket ettirince içinde iğneler hareket ediyormuş gibi bir ses çıkıyor. Kesin olarak olmasa da sizce ne hasar görmüş olabilir? Bir de yaptırmaya kalksam ne kadar tutar veya parça piyasada yok tamir edemeyiz diyebilirler mi?

Ayrıca yazmayı unutmuşum Slim kasa.

Son düzenleme:
Müeccimlik isteyen sorular bunlar. Biz nası tahmin edelim buradan ne kırılmış ne kadar olur. Gidin götürün, tamirci size fiyatı söylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…