PS3 kırdırmak zararlı mıdır?

Nemai

Megapat
Daha fazla  
PS3'ü kırdırmak cihaza bir zarar verir mi? Donanımsal olarak. Sosyal'deki rehberi gördüm ancak en başta bir zararı yoktur yazarken konu içinde PS3'ün bozulabileceğini yazmış.

Ben zararı yoktur diye biliyorum fakat yine de benden daha iyi bilenler var. Onlara da sormak lazım.

Yazılımsal olarak yanlış bir şey olursa sistem bozulabilir ancak donanımsal bir şey olmaz.

Orijinal sistem dosyası atılıp düzeltilebilir mi sistem bozulursa?

Servise falan gönderebilirsiniz diyeceğim, kırdırmak yasal değil diye biliyorum. Garanti süreside geçmiş olabilir. Ama iyi bilgisayarcılarda yaptırabilirsiniz.

PS3'ü kırdırmak cihaza bir zarar verir mi? Donanımsal olarak. Sosyal'deki rehberi gördüm ancak en başta bir zararı yoktur yazarken konu içinde PS3'ün bozulabileceğini yazmış.
Hayır kesinlikle yoktur yani ben onlarca kırdıran insan tanıdım kırdım da ama hiç bir şekilde zararını görmedim.

Bende vaktinde kırmıştım hiç bir sorun yaşamadım hiç bir şekilde isterseniz internetten orjinal diyelim ki 4.85 sürümünü indirip tekrar orjinal yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…