PS3 kırılınca bütün oyunlar indirebilir mi?

Hayır dostum PS3'te direk orijinal oyun oynayanlar ile korsan oyun oynayabilirsin ve bu özellik PC de bile yok hen yardımı ile kırılan bir cihaz Custom değil hibrid Firmware kullanır yani yarı orijinal lütfen bilginiz olmadan yorum yapmayın ayrıca eğer bu şekilde yakalanır iseniz cihaz IP'sini değiştirebilirsiniz.

Evet, oynayabilirsiniz.
Korsana teşvik diyen arkadaş, desteği kesilmiş konsolu kırsa ne olur kırmasa ne olur?

İşte mantıklı biri.

Bilgimin olmadığı hiçbir konuda yorum yapmıyorum "dostum". Binbir farklı işlemle online oynayabilir belki ama hem oyun sırasında hem sonrasında yaşayacağı sıkıntılardan bahsettim ve kendi fikrimi belirttim. Burası forum, insanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz değil mi? @HACIDANİKİNCİEL

Bu arada yazım kurallarına dikkat etmezseniz ceza almanız yakındır.

Binbir farklı işleme gerek yok hen ( Home brew enabler ) ile hibrid olan cihazı OFW'den CFW ye geçirir bu sayede tek tıkla korsan moduna geçersin ayrıca GTA 5 ve CoD Hardline ve Destiny ve Minecraft'ta geçirdiğim 100 lerce saatte hala ban yemedim zaten Sony çok sallamıyor normalde PC işleri ile uğraşmış veya bilgisayarların çalışma mantığını öğrenmek isteyen herkesin zevkle yapacağı bir işlem tabii kısmen İngilizce lazım sorun yaşarsa çözüm bulmak için ama evde rahatlıkla yapılır gerek YouTube'den baka baka gerek burada sorarak.

Ayrıca çok kez yazım cezası aldım alıştım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…