PS3 kırma nedir?

CFW kırma işlemi bizim 3. parti işletim sistemi kurmamizi sağlıyor. O zaman Android de Custom ROM'lar ve modlanmis Windows sürümleri de korsan. CFW'nin açılımını biliyorsan ne dediğimi anlarsın. Jailbreak bir hak iken, korsan yasal değildir. Daha Jailbreak ile Korsan nın farkını bilmiyorsun bilseydin zaten kırma işlemine korsan demezdin. Kimin ne için kırdığını ben bilemem. Bu işlem korsan değil bir haktır.

HFW PS3'un LV2 çekirdeğine kadar erişim sağlıyor ama bu CFW'de LV1. Yani CFW'nin daha fazla avantajları var. Artık CFW, HFW fark etmiyor ikisinde de ban riski az HFW ilk çıktığı zaman HFW'de ban riski daha coktu artık hiç yok gibi bir şey ikisinde de.
Konuyu uzatmanın anlamı yok, senin için haktır, benim için korsandır bitti bu kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana, sana göresini ben bilemem gider yazarsin bir konuda bir bakmışsın yanlış bilgilendirme cezası yemişsin. Burada sadece doğruları söylüyoruz raporlayip geçerim yoksa.

Yani diyorsunuz ki makineyi kırdırıp hiç para vermeden ücretsiz oyun oynamak korsan değildir öyle mi? Tamam

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı