PS3 kırma nedir?

Konuyu uzatmanın anlamı yok, senin için haktır, benim için korsandır bitti bu kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu uzatmanın anlamı yok, senin için haktır, benim için korsandır bitti bu kadar.
Yanlış bilgi verme diye söylüyoruz ben de ilk başta korsan sanıyordum, öğrendim yoksa raporu basar geçeriz.

Bana, sana göresini ben bilemem gider yazarsin bir konuda bir bakmışsın yanlış bilgilendirme cezası yemişsin. Burada sadece doğruları söylüyoruz raporlayip geçerim yoksa.

Bana, sana göresini ben bilemem gider yazarsin bir konuda bir bakmışsın yanlış bilgilendirme cezası yemişsin. Burada sadece doğruları söylüyoruz raporlayip geçerim yoksa.

Yani diyorsunuz ki makineyi kırdırıp hiç para vermeden ücretsiz oyun oynamak korsan değildir öyle mi? Tamam

Yani diyorsunuz ki makineyi kırdırıp hiç para vermeden ücretsiz oyun oynamak korsan değildir öyle mi? Tamam.

Tamam sen nasıl biliyorsan öyle bil daha fazla anlatmama gerek yok. Jailbreak ile korsan oyunun farkını bilmiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…