PS3 kırmak mantıklı mı? Faydası ve zararı nedir?

bıdısefe2

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP VİCTUS 16

RTX 4070 M
2x8 5600 mhz
512 gb ssd
R7 7840HS
Windows 11 home
Meslek
Öğrenci
Merhaba, bir PS3 sahibiyim kırmak mantıklı mı? Minecraft ve GTA 5 oynuyorum.

Bir de GTA 5 ve Minecraft, CoD vs. oyunları multi oynayabilir miyim?

Merhaba, bir PS3 sahibiyim kırmak mantıklı mı? Minecraft ve GTA 5 oynuyorum.

Bir de GTA 5 ve Minecraft, CoD vs. oyunları multi oynayabilir miyim?
Gayet te mantıklı bence, o konsol için orjinal oyun alınabiliyor mu ondan bile emin değilim. Yanlış hatırlamıyorsam bir işlem yapınca da online oynanabiliyordu, bir farkı yok gibi.

Kırarsan multi oynayamazsın. İnternetin çalıştığı kırık PS3'lerde var ama ne kadar sağlıklı bilemem. Sony bazı cihazları banlamıştı diye hatırlıyorum.

Onun dışında PS3 oyunları çok pahalı değil. Dolap gibi ikinci el alışveriş platformlarından uyguna temin edebilirsiniz. Çok fazla oyun oynayan biriyseniz kırmak mantıklı olabilir ama saydığınız oyunlar için kırmaya değmez.

PS4 için mantıklı değil ama PS3 için oyun kalmadı zaten piyasada kırdır gitsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
İşinizi görebilir.

Cevaplarınız için teşekkürler

Kırmanı öneririm. Dezavantajı çok yok sadece YouTube'dan tutiroal izleyerek kırabilirsin. Tek dezavanttajı Online oynayamazsın zaten çok da dert edilecek bir şey değil bu çünkü PS3'te Online oynayan neredeyse kalmadı zaten. Kır PS3'ü yükle bir de Last of Us'u senden keyiflisi yok

Hen ile kırılan cihazlar internete bağlanabiliyor ve son sürüm olduğu için Online oynanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…