saudae Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 810 Çözümler 7 Yer Angara 19 Aralık 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, elimde PS 3 var kola alışamadım. Oyunları klavye mouse ile oynamak istiyorum fakat GTA 5'de oyanmıyor ana menüde dolaşılıyor anca. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2020
Merhaba arkadaşlar, elimde PS 3 var kola alışamadım. Oyunları klavye mouse ile oynamak istiyorum fakat GTA 5'de oyanmıyor ana menüde dolaşılıyor anca.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 19 Aralık 2020 #2 Yapamazsınız. Bunun için özel klavyelerden almalısınız onun dışında yolu yok.
kerem_yucalan Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 85 19 Aralık 2020 #3 saudae dedi: Merhaba arkadaşlar, elimde PS 3 var kola alışamadım. Oyunları klavye mouse ile oynamak istiyorum fakat GTA 5'de oyanmıyor ana menüde dolaşılıyor anca. Genişletmek için tıkla... aparatları var ama çok pahalı kola alışmak zor değil
saudae dedi: Merhaba arkadaşlar, elimde PS 3 var kola alışamadım. Oyunları klavye mouse ile oynamak istiyorum fakat GTA 5'de oyanmıyor ana menüde dolaşılıyor anca. Genişletmek için tıkla... aparatları var ama çok pahalı kola alışmak zor değil