thebugrraa
Picopat
PS3 kolumu laptopuma bağlayıp FC24 oynamak istiyorum. USB ile direkt bağladığımda kabul etmiyor. YouTube'dan izlediğim videolar da yaklaşık 4-5 senelik. Çözümü nedir?
PS3 kolumu laptopuma bağlayıp FC24 oynamak istiyorum. USB ile direkt bağladığımda kabul etmiyor. YouTube'dan izlediğim videolar da yaklaşık 4-5 senelik. Çözümü nedir?
Win + R yap. Çalıştır açılacak. Joy. CPL yaz ve enterla. Orada kol görünüyorsa ayarları sıfırla. Eğer görünmüyorsa kablo değiştirmeyi dene. Bazen hata kabloda oluyor. Tabii kol da genelde bilgisayara gerçekten çok zor bağlanıyorlar. Hele ki güncel sürüm kullanmıyorsan. Eğer sorumu çözemiyorsan ve kabloda sıkıntı olmadığından %100 eminsen sürücü yüklemeyi deneyebilirsin. Umarım yardımcı olmuşumdur.
Dostum sanırım kablomda sıkıntı var dediğin gibi. Gözükmüyor joy.cpl yaptığım zaman.
Bu video işinizi çözecektir. Bende bu videoyu izleyerek çözmüştüm. İsterse 10 senelik video olsun kullanılan program aynı değişmiyor.
Dshidmini ile PS3 kolunu kablolu ve kablosuz bilgisayarda kullanma
Ayrıca bu konuda işinize yarayacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.