PS3 kolu bilgisayara nasıl bağlanır?

thebugrraa

Picopat
PS3 kolumu laptopuma bağlayıp FC24 oynamak istiyorum. USB ile direkt bağladığımda kabul etmiyor. YouTube'dan izlediğim videolar da yaklaşık 4-5 senelik. Çözümü nedir?

PS3 kolumu laptopuma bağlayıp FC24 oynamak istiyorum. USB ile direkt bağladığımda kabul etmiyor. YouTube'dan izlediğim videolar da yaklaşık 4-5 senelik. Çözümü nedir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video işinizi çözecektir. Bende bu videoyu izleyerek çözmüştüm. İsterse 10 senelik video olsun kullanılan program aynı değişmiyor.

Dshidmini ile PS3 kolunu kablolu ve kablosuz bilgisayarda kullanma

Ayrıca bu konuda işinize yarayacaktır.

Son düzenleme:
Win + R yap. Çalıştır açılacak. joy.cpl yaz ve enterla. Orda kol görünüyorsa ayarları sıfırla. Eğer görünmüyorsa kablo değiştirmeyi dene. Bazen hata kabloda oluyor. Tabii kol da genelde bilgisayara gerçekten çok zor bağlanıyorlar. Hele ki güncel sürüm kullanmıyorsan. Eğer sorumu çözemiyorsan ve kabloda sıkıntı olmadığından %100 eminsen sürücü yüklemeyi deneyebilirsin. Umarım yardımcı olmuşumdur.

Dostum sanırım kablomda sıkıntı var dediğin gibi. Gözükmüyor joy.cpl yaptığım zaman.

Dostum sanırım kablomda sıkıntı var dediğin gibi. Gözükmüyor joy.cpl yaptığım zaman.

Benim bozuk gamepadde öyle. Kabloyu belirli bir tarafa çekince çalışıyor ama kablonun tarafı değiştirilince çalışmıyor. Bu arada bozuk olan gamepadim PS3 gamepadi.

Kral denedim ancak olmadı ya.

Kanka bilgisayarın Windows 7 mi (Windows 11 ise taktığın gibi bağlanmadı lazım, Windows 10 biraz zorlasa da bağlanıyor en nihayetinde. Tak çıkar yapa yapa bağlıyordum zamanında. Bu arada USB 2.0 veya 3.0 girişlerine de bağlamayı unutma. Bunlar da işe yaramazsa bilgisayar konuna dağ tıklayıp yönet de. Aygıt yöneticisine gir. Orada illaki kol görünüyordur. Sürücüyü kaldır de. Sonra bilgisayara sürücüleri tekrar tarattır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…